Klikgebit in één dag.

 

Na één dag kunt u weer zonder problemen lachen, eten en praten met een prothese die perfect blijft zitten.

In samenwerking met Dental Clinics Best kunnen wij u deze service bieden in onze vestiging in Best. Wij werken samen met tandartsimplantoloog Eric Jan Wösten werkzaam bij DC Best en kunnen u doorverwijzen voor een intake implantologie.

Tanden bieden levenskwaliteit

Een mooi en gezond gebit bepaalt uw persoonlijke uitstraling. Het geeft u zelfvertrouwen en een stralende lach. Met een gezond gebit kunt u gewoon kauwen, met smaak eten, duidelijk en enthousiast spreken en dat met een zeker gevoel.

Totdat u problemen krijgt met uw gebit. Verlies van tanden, of hinder ondervinden van een slecht passend kunstgebit; het zorgt ervoor dat u zich maar al te bewust bent van het belang van een goed gebit.

Een mooi gebit is echter niet vanzelfsprekend

Ongevallen, aandoeningen en leeftijd kunnen leiden tot tandverlies. Toch is het geen onvervulbare wens om na verlies van een of meer van uw tanden weer zorgeloos te kunnen eten, spreken en lachen.

Implantaten – niet meer weg te denken uit de tandheelkunde

Gebitsproblemen zijn eigenlijk niet meer van deze tijd en met implantaten hoeft dat ook niet meer. Implanteren met implantaten in de kaak wordt al sinds 1965 door specialisten gedaan. Deze behandelmethode is in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. Het is een zeer betrouwbare techniek met goede resultaten. Zeker als het om een kunstgebit op implantaten gaat.

Een kleine ingreep voor een comfortabele oplossing

De implantaten worden onder plaatselijke verdoving in de kaak geplaatst. Het kaakbot hecht zich aan het implantaat. Zo ontstaat een stevige basis voor een stabiele en duurzame verankering van uw gebit. En op dezelfde dag wordt ook uw prothese op de implantaten geplaatst.

Welke voordelen biedt een klikgebit op implantaten?

  • Komt functioneel het meest in de buurt van een natuurlijk gebit
  • Is in het dagelijks leven voor wat betreft uiterlijk en functie niet van een natuurlijk gebit te onderscheiden.
  • De implantaten vormen een stabiel fundament voor de prothese. U ondervindt geen hinder van pijnlijke drukpunten en het loskomen van de prothese.
  • De implantaten voorkomen dat het kaakbot slinkt, dankzij de natuurlijke belasting van het kaakbot.
  • De implantaten geven een goede verankering van het kunstgebit, maar tegelijkertijd is het kunstgebit eenvoudig uitneembaar en goed te reinigen.

*Deze informatie is afkomstig uit een brochure van Dental Clinics Best. De informatie is bedoeld voor het verstrekken van basisinformatie over het onderwerp implantaten. Zij kan nooit een vervanging vormen voor het deskundig advies van een gekwalificeerde tandarts, kaakchirurg of tandprotheticus.

Neem contact op met een specialist met ervaring op het gebied van de implantologie om na te gaan, of implantaten voor u een oplossing zouden kunnen zijn. 

Informeer bij Gebitsprothese Best hoe ook ú een kunstgebit op implantaten binnen één dag kunt laten plaatsen en er meteen mee kunt eten!

Vragen?

Heeft u vragen over bepaalde behandelingen?

Behandelingen

Nieuwe prothese
Prothese op implantaten (klikgebit)
Gedeeltelijke kunststof/frame prothese
Noodprothese (immediaatprothese)
Opvullen prothese (rebase)
Reparatie prothese
Second opinion
Doorverwijzing naar specialist

Contact

Telefoon

Tel. 0499 - 238023

Openingstijden

Op afspraak

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: gesloten
Woensdag & donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-12:30

Lunchpauze tussen 12:00-13:00

Adres

Vijverweg 4
5683 CX Best